Lau projects, valor i diferenciació amb projectes de comunicació i educació amb un servei integral. Oferim solucions integrals de comunicació per a empreses i organitzacions amb impacte positiu, creem projectes únics fets amb passió incorporant la comunicació, la creativitat i la tecnologia.

SERVEIS

Projectes educatius

Desenvolupament de projectes educatius, des de la conceptualització fins al disseny i la producció. Creació de programes educatius, recursos didàctics i maletes pedagògiques, jocs de petit i gran format físics i digitals, tallers, escape rooms i break out educatius.

Ecoespais

Creació d’espais únics fets amb criteris d’ecoedició i sostenibilitat. Exposicions de petit i gran format itinerant i permanents. Creació de continguts educatius, conceptualització de l’espai amb criteris d’ecodisseny, disseny gràfic i producció amb proveïdors de proximitat.

Campanyes sostenibles de sensibilització amb canvi positiu

Conceptualització, creativitat, disseny gràfic, creació d’accions i dinàmiques impactants, produccions sostenibles de diferents materials gràfics, marxandatge sostenible de proximitat amb valor social. Eines de comunicació, com ara GIF animats, infografies interactives, jocs i vídeos.

Informes i maquetacions

Disseny i maquetació d’informes anuals i memòries de sostenibilitat i RSE en format físic i digital, resums en format paper, vídeo i web. Publicacions corporatives interactives amb il·lustracions o infografies.

Visualització de dades i infografies

Elaboració de continguts comunicatius, creació d’infografies amb estil iconogràfic o il·lustrades en formats físics i interactius.

Producció sostenible

Producció de diferents materials per a campanyes, esdeveniments, fires i exposicions, aplicant criteris d’ecodisseny i producció sostenible.

Disseny i producció de marxandatge ecològic de proximitat amb valor social, fet per persones en risc d’exclusió social.